dissabte, 25 d’agost de 2012

CURS D'INICIACIÓ I SORTIDA DE MARXA NÒRDICA A MOIÀ

ATENCIÓ: CANVI DE DATA
Finalment, realitzarem l'activitat dia 8 de setembre, a les 9 del matí davant la botiga d'esports GR177.
El dia  de setembre, la botiga GR 177 i NW Moianès organitzem un petit curs d'iniciacio de Nordic Walking i una sortida pels voltants de Moià..
Quedem a les 9 del matí davant de la botiga (C/onze de setembre,6), anirem fins el Molí Nou, on farem uns exercicis d'iniciació a la tècnica i després farem una ruta pels voltants.  Finalment, hi haurà pica-pica per tothom!
 És una activitat gratuïta i oberta a tothom. Us esperem!
per més informació: 
http://gr177.blogspot.com.es/
http://nordicwalkingmoianes.blogspot.com
telèfon: 628.315.296 (Anne)


1 comentari:

Anònim ha dit...

NACE LA COPA URBAN-WALKING: LIGA NACIONAL ESPAÑOLA DE NORDIC WALKING

La empresa Urban Walking, del master trainer de la técnica Fittrek, el señor Mariano Moreno Redondo, ciudadano español, ha montado una Liga Nacional que acoge en su seno a las principales competiciones españolas.

Hay unos mínimos para las competiciones que son admitidas, un sistema de puntos por clasificaciones y unos trofeos a los primeros clasificados.

Esta iniciativa es una sustitución muy bien pensada y elaborada por el señor Mariano Moreno, que deja atrás fracasos organizativos como las Nordic Walking Champion Series de la localidad de Calafell, montadas por el señor Antonio Duart Cardús, o la bochornosa apropiación del Nordic Walking de Competición Español por parte de la FEDME y la INWA, que se produjo en 2015.

Más información:

COPA URBAN WALKING-LIGA NACIONAL ESPAÑOLA
www.urban-walking.com/copa-urban-walking-2016