diumenge, 25 d’octubre del 2009

1ª MARXA NW MOIANÈS, TOT UN ÈXIT

Ens vam trobar una veintena d'amics, amb ganes de passar una tarda ben tranquila, fent esport i passar-s'ho bé. Ha vingut gent de: Moià, Castellterçol, Sils, Manresa i Martorell (espero no oblidar-me ningú)

Primer de tot, la foto de rigor, amb el 350 al capdavant, ja que també voliem unir-nos a aquesta iniciativa que lluita en contra del canvi climàtic


Fent cua per les inscripcions. Aquí en primer terme podem veure alguns participants que van arribar des de Sils (Makis Nordic Walking Club)


La primera part del recorregut va ser la més dura, una bona pujadeta per escalfar.  Algú ja va sortir del camí per endinsar-se al bosc a caçar bolets...



Ja hem arribat al capdamunt, som al Pla de Maria. No sé si es pot apreciar que al fons es veu un ramat de ovelles i alguna cabra(m'agraden les cabres)



Molt a prop del Rourell, a la Bassa Vermella, fem una paradeta, amb foto inclosa,


Aprofitem per fer l'avituallament, una mica d'aigua i un mos




Comentant la jugada amb els companys


Aquí ja som a la segona meitat de la caminada, alguns visitem la font de Rourell i altres es posen tips de cireres d'arboç (Arbutus unedo), altrament dit "madroño"



Ja arribem al final de la ruta. Ara ens espera un berenar-sopar al bar del Circuit Verd

Aquí el "cotxe-escombra". Que a falta d'altra feina (per sort!) ja ha anat recollint les cintes de senyalització. És un noi pràctic (el tinc ben ensenyat), així no hem de tornar demà per recollir.

I per acabar una foto de l'ombra del Carlus en la posició característica dels Nordic Walkers.
M'agrada molt com ha quedat la llum, els colors vermellosos de la terra. Oi, què sembla una pintura rupestre? Un home de la prehistòria practicant Nordic Walking.

Només em queda agrair al Carles Vila, que ja m'ha passat les fotos que va fer i he aprofitat per penjar alguna en aquesta "crònica"

Ah! I el més important, la propera sortida "extraordinària" serà el 17 de gener de 2010, a la cursa dels Dos Turons de Moià, una cursa de muntanya de 10Km, en la que també farem una cursa de Nordic Walking.  Aviat sabrem més detalls...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats per la bona organització. El recorregut va ser molt maco i variat i els entrepans de l'arribada boníiiiissims.
Per repetir l'any vinent!
Una maki.