dilluns, 25 de maig del 2009

Nordic Walking, nova secció de l'Associació Puig Rodó

L'Associació puig Rodó és una entitat esportiva de Moià on s'aglutinen diferents esports que es practiquen a la natura: esquí, escalada, excursionisme, ciclisme... I per aquest motiu em vaig posar en contacte per saber si podria formar part com una nova secció: Els hi vaig explicar el que és el Nordic Walking i la meva idea de muntar un grup per fer sortides i també organitzar altres activitats com cursos d'iniciació, ...
La resposta va ser afirmativa i ja tenim nova secció a L'Associació Puig Rodó.
Espero aviat poder muntar alguna activitat per donar a conéixer aquesta nova activitat a la Catalunya Central, una activitat molt complerta, apte per qualsevol i divertida!!!


La Associació Puig Rodó es una entidad deportiva de Moià, donde se aglutinan diferentes deportes que se practican en plena naturaleza: esquí, escalada, excursionismo, ciclismo..
Por este motivo me puse en contacto para saber si podría formar parte como nueva sección: expliqué que es el Nordic Walking y mi idea de montar un grupo para hacer salidas, así como también organizar otras actividades, como por ejemplo cursos de iniciación.
La respuesta fue afirmativa y ya tenemos nueva sección en la Associació Puig rodó.
Espero poder montar pronto alguna actividad para dear a conoceresta nueva actividad en la Catalunya Central, una actividad muy completa, apta para todos y encima divertida!!!